2009-2010 Powered by Isteripuas.com
1 SET RM50
Poslaju PERCUMA

2 SET RM90
Poslaju PERCUMA
(Jimat RM10)

X
X
Selepas membuat pembayaran, sila hantarkan info berikut menggunakan sistem SMS

Taipkan:
a) Nama Anda
b) Alamat Penghantaran
c) Bank Digunakan
d) Jumlah Transaksi
e) Masa Transaksi
f) Tarikh Transaksi
g) Kamar Sutera


Lakukan Pembayaran ke nombor akaun Maybank berikut:
ATAU akaun CIMB berikut
Simpan segala resit dan bukti pembayaran anda. (Sehingga produk sampai)
Langkah #1
Langkah #2
Langkah #3
Bagi yang menggunakan kaedah perbankan online Maybank2u / CIMB Clicks, sila masukkan email 3rd party ini
Hantar ke no:
Kami akan menyemak segera borang tempahan. Tunggu sms balas dari kami tentang status tempahan anda.
3 Langkah Mudah Membuat Pembelian
Losyen Kamar Sutera

Mengetatkan faraj, menambah ghairah hubungan intim.
Contoh cara sapuan losyen Kamar Sutera pada bahagian sulit isteri.

WAKTU GUNA
Langkah 1 :
Isteri disyorkan menggunakan Losyen Kamar Sutra 1 atau jam sebelum  bersama. Losyen akan meresap masuk ke permukaan kulit serta bertindak merawat sel-sel kulit supaya lebih aktif. Hasilnya keseluruhan kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba  yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenagkan kepada bau yang lebih memberahikan

Langkah 2 :
Ketika hendak bersama sapukan lagi sekali Losyen kamar Sutera di keseluruhan faraj. Ianya bertujuan menambah aura kegahirahan dan kelekitan yang akan memberangsangkan anda dan suami.

Nota : Losyen Kamar Sutera ini diformulasi khas supaya  tidak merbahaya jika termakan.


CARA PENGGUNAAN

Sapu  losyen Kamar Sutra ke bahagian tepi faraj seperti gambar rajah. Tujuan sapuan adalah untuk mengecutkan pintu faraj dan agar ia melekit diantara pintu faraj. Sebaiknya lumur pada keseluruhan faraj. Selain itu ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati di sekitar faraj mahupun di kulit dan jika ia disapukan di kawasan yang berkenaan, kulit akan bertambah licin.

Nota : Anda boleh menguji keberkesanan losyen ini dengan cara berikut, Sapukan  losyen ini di kawasan kulit yang kasar atau berkedut , setelah 2 jam( kering) basuh dan lap hingga kering. Anda akan dapati kawasan sapuan kulit tadi menjadi licin bersih( kurang kedut). Ini membuktikan losyen Kamar Sutra ini mampu meremajakan sel-sel kulit anda.
Contoh cara sapuan losyen Kamar Sutera pada bahagian sulit isteri.

KELEBIHAN

Selain ia dapat mengecutkan /grip pada bahagian pintu faraj, ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya.

Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan.KEGUNAAN LAIN

Menghilangkan kedut
Anda boleh juga menggunakan losyen kamar sutera ini di mana-mana bahagian pada anggota badan untuk menegangkan kulit dan menghilangkan kedut seperti di bahagian dahi muka, bawah kelopak mata, siku dan belakang jari.


Menegangkan kulitLosyek kamar sutera ini juga boleh digunakan sebagai penegang payu dara, caranya sapukan rata pada bahagian berkenaan dan biarkan sehingga kering(tidak merbahaya jika termakan).
Cara Pembelian
Dengan bantuan Losyen Kamar Sutera
Malam Pertama Pengantin Baru...akan sentiasa berulang
Ianya menyempit & memadatkan...
Menambah becak & melekit....
Aromanya juga mengasyikkan...