WILD-X | FAKTA | BUKTI | MANFAAT |SOALAN | BELI | DOWNLOAD

Dengan Jaminan 30 Hari, Isteri anda pasti puas...

Jika anda menghadapi salah satu masalah di atas, yang penting sekali anda perlu merawat zakar terlebih dahulu bukan terus beli ubat kuat dan terus bersama isteri. Jika anda amalkan minyak Wild-X tak sampai seminggu Insya-Allah dah boleh nampak kesan perubahannya.

Yang penting setiap kali bersama, zakar anda tak perlu rangsangan lagi kerana zakar anda akan terangsang sendiri selepas menggunakan Wild-X! WOW!!!

Keistimewaan Minyak Wild-X Gen2

(Dulu dikenali sebagai Wild.S)

14 Sebab Kenapa Anda Mesti Memilih Wild-X

Membesarkan saiz batang zakar Melambat pancutan air mani
Membesarkan saiz kepala zakar Zakar tetap keras selepas pancutan
Memanjangkan saiz batang zakar Mampu mengulangi beberapa kali
Menambah kekerasan batang zakar Mempercepatkan zakar mengeras
 Meningkatkan keyakinan untuk bersama Suci, diperbuat daripada herba tradisional
Mencegah pancutan pra-matang Tiada kesan sampingan kepada suami
Mencegah gejala 'cepat layu' Tiada kesan sampingan kepada isteri

 

Testimoni ( 18SX : hanya untuk lelaki sahaja )

 

Mr.S, Cina, 29 tahun, Businessman, Alor Star

I think, I had nothing problem in sex with my girlfriend. But my best friend, En.Muhammad gave one bottle Wild-X untuk I cuba. Saya cubalah, FOC ma..
After I cubanya untuk 3 hari, I realized that :
- My ejaculation ketara lebih lambat
- My penis size & panjangnya makin bertambah
- My girlfriend & I get more closed than b4 & always wanna do ...

Selepas 3 bulan, dah habis 1 bottle tu. When I ask him again, not free of charge anymore, ha ha ! But I still get discount as his best friend. Why don't u try, it's really great Malays Sexual Health Product I'd never met b4. Tq my Wild-X
Student glamour 2006, Melayu, 18 tahun, Pelajar UUM, Sintok

Saya ni muda lg sebenarnya, tapi dek' banyak melancap (onani), saya hadapi masalah cepat pancut & mudah lembik. Takut jugak la, nanti nak kahwin macam mana ? Malu la kat awek yang bakal jadi bini nanti. Banyak dah try macam-macam minyak. Minyak lintah, minyak belut, minyak belacak & mcm2 lg la.. Cuma minyak petrol sj x try lg. Tapi x menjadi jugak..

Saya try order sebotol Wild-X , mana tau kot-kot mujarab. Baru guna hari pertama ( pagi, lepas bangun tidur ) Time dengar kuliah dlm pkl 10 tu, rasa 'dia' berdenyut-denyut, macam ada 'karan'. Pas tu, malam tu urut lg utk kali ke 2 ( sblm tidur ) Pagi esok, bila bangun tidur, 'dia' terpacak & keras, heran jugak coz dah lama x jadi mcm tu. Lepas 7 hari guna Wild-X, saya try melancap utk test power, resultnya mmg best ( x leh habaq la ) Saya mmg pueh hati dgn Wild-X ni, dah tu bahan-bahan x campur unsur binatang, boleh bawa sembahyang & x yah risau klu tkena kat pakaian. Try la sendiri klu nak tau..
Testimoni Terbaru!

Testimoni lain


Tawaran Hebat : Mereka yang telah membeli dan menggunakan Wild-X dari kami serta berjaya memberikan testimoni yang menarik untuk dipaparkan di sini, anda akan menerima 1 botol Wild-X secara PERCUMA. WOW!!

Bagaimana Wild-X boleh membantu saya?

 

Malaysia Indonesia Singapura Brunei