Pearl Plus untuk ketegangan, kekerasan, tahan lama dan libido yang tinggi. Beraksi seperti malam pertama!
Telefon :
Malaysia
Indonesia
Singapura
Brunei
Tentang Kami

Kini anda boleh menyemak status dan info penghantaran produk terus kepada anda.

Kami telah menyediakan laman khas di mana setiap malam kami akan update produk-produk yang telah diposkan pada hari tersebut.

KLIK SINI untuk mengetahui status penghantaran anda sekarang!
Email:
Hakcipta Terpelihara © Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara cetakan atau digital tanpa mendapat kebenaran dari Bilkis Trading.
Copyright © 2004-2009 Powered by Isteripuas.com
(Firdhaus)
Pakej Jimat

Secara Online

Wakil Jualan
Ruangan Ahli

X-Ring

Cincin penambat zakar merupakan alatan yang dipakai sewaktu zakar sedang menegang dan mampu membantu lelaki mengawal pancutan pra-matang.

Percaya atau tidak pancutan pra matang atau “cepat pancut” merupakan satu masalah besar dalam hubungan seksual suami isteri.

Tidak mahukah anda melihat isteri anda tersenyum kepuasan dan meminta seround lagi atas kehebatan anda diranjang?


Bagaimana X-Ring membantu memuaskan kehendak isteri?

  • Membantu dapat melewatkan dan memberi kawalan penuh ejakulasi (tahan lama)
  • Memastikan anda mengekalkan ketegangan yang maksimum
  • Membantu zakar anda kekal padat, keras dan mantap walaupun dah pancut
  • Memberikan isteri kepuasan dengan klimaks lebih cepat dan berulang kali
  • Membantu meransang clitoris wanita melalui sentuhan dengan 5 “lekuk istimewa”
  • Tidak menyusahkan anda untuk perlu menelan pil dan mengurut
  • Selamat untuk digunakan bersama kondom dan boleh dipakai berulang kali setelah dibasuh


Teori X-Ring cukup mudah. Alih perhatian anda daripada kegelian yang dirasai pada zakar di saat ia bergeser pada dinding faraj, maka secara tidak tidak sedar anda dapat bertahan dengan lebih lama. Dengan pemakaian X-Ring anda dapat melatih zakar anda supaya dapat mengawal ejakulasi dengan mudah dan cepat.

Fungsi O-Ring tidak berhenti disini sahaja. Dengan bentuk yang unik, ia sengaja direka agar dapat memberi kenikmatan pada isteri dengan bonjolan yang terdapat pada cincin. Dengan menggunakan X-Ring bukan sahaja anda dapat bertahan lama malah dapat mempercepatkan klimaks isteri anda. Bukankah ianya menarik?

Bagaimana Menggunakan Cincin Penambat Zakar Secara Betul?

Buka dan pakai cincin penambat zakar dipangkal kemaluan ketika tegang sebelum melakukan hubungan seks. Jika ingin menggunakan kondom, pastikan sarungkan kondom dahulu, kemudian barulah cincin penambat zakar dipakai. Pastikan cincin betul-betul dipakai dipangkal zakar untuk kesan maksimum.
Pembelian
Perhatian: BOOKMARK website ini (tekan Ctrl+D)
""I ordered the X-Ring and I just had the most incredible sex back to back. I had hard intense sex with my wife until she was exhausted. It gave me so much control over my cock, and made it thicker. She has never been so horney in her life, and I pleased her like no women has been pleased before. I am going to recomened it to everyone, cause everyone should have one!!!!!!"
Matt"
                               Matt - New Jersey


"Saya tak sangka alat sekecil ini berupaya memberikan impak yang besar lebih-lebih lagi prestasi seks suami saya. Dia makin bertenaga dan dapat bertahan lama lepas guna X-Ring. Saya cadangkan kepada wanita yang mempunyai suami yang bermasalah sepertu saya, cubalah X-Ring, gerenti malam nanti berlayar lebih lama.

Terima kasih banyak kenalkan kami dengan alat kecil yang hebat ini. !"
                               
                               Ila - Nilai


"Tu la, nak cubalah puaskan bini saya tapi asyik gagal je. Susah nak kawal nak terpancut tu. Tapi kawan baik saya suruh check website isteripuas ni, kata ada produk X-RIng. Try la call encik firdaus untuk beli. Esok barang samapai, malam tadi la test seround. Memang best la encik, bini saya pagi tadi baik je dengan saya, senyum je....."
                               Aiman - Ipoh